Tma
Anotace: Anděl ruku mi měl dát, však po boku mi ďábel stál. Pořád ho slyším se smát, to se pak těžko jde dál.
Sbírka:
Kniha stížností
Jako jedna z mnoha,
co nechtíc volá boha.
Sama a ztracená,
jen myšlenka tu zvrácená.
Pár kapitol přeskočit a vynechat.
Konec přivolat, všeho zanechat.
Kráčím ulicí, sama ve tmě,
však horší je to šero ve mě.
Život jako by byl uzamčen pod heslem,
marně si razím cestu za světlem
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Čoki
Komentáře (0)