instantní orgasmus
Rozkousnu placebo prášek.
Na krabičce píšou instantní orgasmus.
To bude něco.
Ani to nebudu zapíjet vodou.
Vedlejší účinky...
Porucha erekce a mozková disfunkce.
Stejně si dam.
Erekci nepotřebuju a mozek mi nefunguje už dávno.
9 z 10 uživatelů ho doporučuje.
Po osobní zkušenosti....
Se připojuji k většině...
Byl to vážně zážitek ten instantní orgasmus..
Přečteno 651x
Tipy 3
Poslední tipující: Squat_the_world, Prokešová
Komentáře (2)
Komentujících (2)