Vdovská
Anotace: pro Ludmila...můj první literární pokus...nedobrý pokus o Šrámka...
Na zemi hraje si dětátko
promlouvá k němu Otec
osiřelo brzy robátko
z Tatínka je vdovec.
Synáčku neplakej
že nemáš maminku,
až budeš velikej
budeš mít vzpomínku
Já mám jen trápení
a moře smutku
tohleto básnění
je pro tvou Maminku
ona je Andílek
něžná jak motýlek
žel lidi
Anděly nevidí...
Přečteno 410x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, danaska, Pevya, ludmil, hašlerka, labuť, Mbonita, WAYWARD, Kars, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)