Anotace: Poezie Poe...žije? Pole zryje Ezra Pound, ten mě nezná -file not found-
uff
23.11.2009 19:44:00 | Trdlo
achjo...seš čimdáltim lepší a mě to pořád děsně baví a ted koukám, o co jsem během svý tvůrčí krize, co jsem sem nechodila, přišla!:)
04.11.2009 00:26:00 | před zkroucením
S jistými díly nelze jinak nakládat, než jako z tělocvikem pro všechny studenty bydlící v mozku. Zdá se nemyslitelné, aby nevykonali aspoň jeden kotoul bez radostného prohnutí.
26.09.2009 16:08:00 | kikis