Pro Marcelku

Pro Marcelku

Anotace: Utři si slzičky, už není jich třeba....

Když vítr z Tvých plachet zmizí kdo ví kam,
já nadechnu se a daruji ho Tobě sám,
když Tvůj úsměv ztratí cestu do Tvé tváře,
pak daruji Ti ho a použiji svojí záře,
když slzy skanou po Tvé milé hezké líci,
já přijdu a se mnou i skřítci kapesníci,
když zoufalství zahalí Tě do skafandru,
já vylezu k Tobě po bílém oleandru,
rozsekám jeho na mnoho malých střípků
a povolám rotu rozesmátých malých skřítků,
učiním malý zázrak do vteřiny,
uložím Tebe do měkké teplé peřiny,
přečtu Ti pohádku o zázračné síle,
která bude Tě provázet třeba i míle....
Autor Ráchel, 20.09.2009
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co dodat, upřímně Marcelce závidím, neboť:
Co více srdce zahřeje,
než teplé slovo přítele,
a když osud do srdce nám dýkou tepá,
to přítel se nikdy neostýchá.

21.09.2009 07:27:00 | Barybal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí