Psavcův komentář je jako obvykle výstižný , krátky a sluníčkově úsměvný - bohužel pravdivý.Každopádně za básenku je 1************ -úžasná :o)
23.09.2009 10:17:00 | Nút
život je krásná zahrada
zamlada plná poupat
pak chodíš do ní
loupat perníček svých lásek
sklízet plody
stírat schody od slz
hledat světlo,vůni
chladit nohy v tůni
konejšivosti
a občas vlezou ti
do ní i nezvaní hosti...
ale vždy jsi to
Ty kdo rozhodne
co v ní je..
ST
21.09.2009 16:09:00 | Mbonita