Plody života
Anotace: pořád říkáte Nesmíš a Nemůžeš ale co já?
Mrtvoly co plody smrti
stejně tak jednou všichni skončíme
ne mrtví - nenarození
Pod černou celtou nočního nebe
peřina je lepkavá leze za nehty když pršelo
a věnce vítězů a stuhy pro hrdiny
Řeklas Ne a taky To nesmíš
ale co s člověkem když se chce přikrýt a koukat na hvězdy
řeklas Půjdu s tebou Ale já tě nenechám
Neznáš den ani hodinu
přemýšlíš o ní než řekneš Ano
kdo to dělá
Kdo to doopravdy dělá
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Sweet KiWi, malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (1)
Komentujících (1)