Zacinkej
Anotace: nevesely, truchlivy, jsou ty kraje vodní...
Viděl jsem hvězdy na nebi
odrážely se v prázdných bělmech zkroucených umrlců
byly jak stádo koní ve stepích
jak rozsypané slzy
Cinkají když poskakují po dláždění
Viděl jsem hvězdy padaly z oblohy
černala noc jak pálily vzduch svým plamenem
padaly hvězdy stromům pod nohy
Cinkaly touhou ať si vzpomenem
Viděl jsem rosu zářila oblohou
špetky a do dlaní seber jí tisíce
běž dokud můžeš - někteří nemohou
Pak zacinkej o hlínu...
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, WAYWARD, CorrimsonTom
Komentáře (2)
Komentujících (2)