Ano já pláču
Anotace: to nic, to jen tak - do oka mi spadlo asi smítko prachu
Ano já pláču
odpusť vím že se to nemá
Slzy se staly pokladem
prý vyváží mi každou krůpěj zlatem
prý budu králem až vypláču jim moře
Za slzy dnešní doba platí
málokdo pláče málokdo to umí
a každý by je chtěl
Slzy jsou dražší než diamanty
když cinkaj oni je chytají do rukou
dali by život za pár mých slz
Odpusť já pláču
ano vím že se to nemá
Nepláču pro zlato
pro peníze
nepláču pro slávu
Pláču pro tebe a tak své slzy
nechávám klidně vsáknout do polštářů
Přečteno 304x
Tipy 18
Poslední tipující: yourqueen, Lioness, hostmen, Agniezka, Psavec, malá čarodejnice wiggová netopýrková, hašlerka, enigman, labuť, Ztracená Tereza, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)