Anotace: POKUS o surrealistickou básničku
No, surrealisté by ti dali - surrealismus si totiž vytyčuje potlačit vešekrá pravidla verše (rým, rytmus atd..) a to ty tam máš.
Jinak volné asociace a surrealistický objekt tam je, ale líbila by se mi více, kdybych nevěděla, že má být surrealistická. :)
26.03.2011 14:30:00 | Princezna.Smutněnka