Anotace: ...
Četla jsem totok dílko několikrát, je asik psané v základu... tedy mám tím na mysli, že okolnosti nejsou známi a tak jen těžko... dokážu si to srovnat a mít jasné vysvětlení, myšlenku... Ovšem, jen tak zběžně, vzato z několika úhlu... bylo by to na dělší debatu... mlčeti zlato a tak.. jdu pročítat dál.
28.09.2009 12:32:00 | NikitaNikaT.