Bez
Dnes píši pro tebe, Bezradná, a hned kladu otázku :
Kam jdeš a kam pospícháš ?
S vědomím přišpendleným na provázku,
jsou to pochody seřazené v šiku,co znáš.
Nechci tě vyděsit,ani vyplašit.
Uhaslou svící napaluješ svíci hořící.
Zavíráš oči, abys v zápětí nastavila líci
tlukotu srdce v lítosti,
když objetím je jen náruč bolestí.
Omlouvám se za svá vlastní slova,
s tebou jsen tam, kde už jsem byla.
Je to pro tebe, Bezvěrná,
jsou cesty na jejichž konec nedozříš,
na každém konci - třímá kříž.
Přečteno 394x
Tipy 5
Poslední tipující: Aniba, střelkyně1, divoska_jaja, Házté
Komentáře (3)
Komentujících (3)