Cesta
Ticho, co šeptá ti, že čas je jít spát,
tma co najevo dává kam bys měl jít,
déěť co suší tvé slzy a tváři výraz jiný chce dát,
hořkost co chutná a kterou musíš mít
Odpověď, která ptá se tě na zítřek,
noc, která naději ti slibuje,
vtip co vyvolá je němý brek,
přítel co v zášti si libuje
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
Komentáře (0)