Usínám
Anotace: Nová písnička...snad se bude text líbit :)
USÍNÁM
--------------------------------------------------------
Mám namále a už teď chci spát
Ve snu mém se tak nádherně chci bát
Děti křičí, písek pálí, nohy mě nestudí
Pláž je naše, nikdo se nestydí.
Je to krásný sen, nic k tomu nemůžu říct
Pojď ke mě, lehni si, víc ještě víc
Vychutnám ten okamžik jen ve spaní
Když s Tebou budu, možné je i lhaní.
Usínám, usínám, světla v očích zhasínám
V nebi jsem výš
Usínám, usínám, blažený pocit ve mě se objeví
A usínám.
Usínám, usínám, hvězdy Tobě posílám
Přijď ke mně zas
Usínám, usínám, oči k Tobě upínám
Až zrůžovíš ráno zas.
Ráno s lítostí zas se probouzím
S peřinou a nespavostí jen se vzpouzím
Až Tě spatřím, v krku mi vyschne zas
Řeknu: "Slečno, já doprovodím Vás".
Já nesmím Ti říct
Proč nesmím ve snu líbat Tě dál
Víc ještě víc s Tebou na pláži dál jsem se smál.
Usínám, usínám, světla v očích zhasínám
V nebi jsem výš
Usínám, usínám, blažený pocit ve mě se objeví
A usínám.
Usínám, usínám, hvězdy Tobě posílám
Přijď ke mně zas
Usínám, usínám, oči k Tobě upínám
Až zrůžovíš ráno zas.
Přečteno 375x
Tipy 22
Poslední tipující: Adie.80, Radek.oslov.Šafárik, Terulienka, Bíša, subrtka, Mbonita, hašlerka, strašidýlko-střapatý, harmony, Darkkitty, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)