Oslava
Anotace: slavím každý den...
V kruhu přátel- s láhví vína
s výčitkami bez důvodů
v opojení alkoholu
omámená myšlenkou-na svobodu, na život
upadám do osamění
_________________________________
a o pár dní dýl- vše znova ba trochu jinak
_________________________________
v kruhu přátel- s láhví rumu
s výčitkami ze zvyku
v opojení samoty
omámena myšlenkou-na svobodu, na nás
jsi raději domů, na poličku nad postel
vezmu flašku bublinek na oslavu…
…iluzí
Přečteno 328x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, borůfkovej shit., divoska_jaja, PPetrushka, Clarissa, Vlk v rouše, Lioness, Miroslav Možný
Komentáře (3)
Komentujících (3)