Večerní
Anotace: Trochu snaha o žití i když slunce nesvítí.
Večer mě zase samota přepadá,
co udělat ať zlepší se nálada?
Pustil jsem se do pečení,
hned se smutek v radost mění.
Tvaroh,těsto listové,
šátečky jsou hotové.
Povedlo se - do zlatova,
hned se člověk jinak chová.
Jenom škoda že se sám,
tou dobrotou pokochám.
Co dál - padá otázka,
a co takhle procházka.
Holkám mašle,sobě džíny,
nesmíš býti hochu líný.
Alespoň jsem tou vycházkou,
zahnal chmury nad láskou.
Vlastně bych měl šťastný být,
jen se mít ke komu přitulit...:(
Přečteno 383x
Tipy 12
Poslední tipující: Quigleika, jedam, drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD, toužím.jít.dál, Květka Š., Pevya
Komentáře (4)
Komentujících (4)