SRDCE MÉ
Je velmi neklidné to srdce mé.
Má sny, dojímá se,
Myslí na vše možné.
Je velmi zrádné..
Často mi nedá v noci spát,
Přes den nedovolí si hrát.
Jen připomíná to,
Čeho bych se měla bát.
Mé srdce má z utrpení strach,
Neboť vše co mělo rádo,
se změnilo v pouhý prach..
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor
Komentáře (0)