Nevěřím
Anotace: už trošku "starší"..chudáček zapomenutá..
Nevěřím v život..
..bez lží.
Nevěřím vzduchu..
..že chce mě nechat dýchat.
Nevěřím vodě..
..náplni mého těla.
Nevěřím rodičům..
..že byla jsem chtěná.
Nevěřím srdci..
..že vydrží tepat.
Nevěřím ničemu...
Jen tobě věřím,
když říkáš, že mě máš rád..
A to je právě moje chyba..
Přečteno 370x
Tipy 12
Poslední tipující: Margot z Valois, PANGÁSIUS, démon zatracení, Nergal, Vlk v rouše, Terulienka, kikis, WAYWARD, Lenullinka
Komentáře (6)
Komentujících (6)