Manifest přeživšího romantika
Anotace: Jak se Vám líbí?...aneb...Cokoli chcete...
Noc černá, bez neonů.
Nevoní heřmánek, nevzkvétá kopretina.
Nechrčí v dáli na sto hromů...
Není to přece moje vina?
Nezlátne obzor na východě,
nehýří postel teplým sněním.
Nedošlo k vzácné náhod shodě.
Čas spěje k trpkým probuzením.
Neustrne se bledost jitra
a u hlavy dlí sbírka básní.
Dnes spal s ní Hrabě, kdopak zítra
se pozastaví s němou bázní
nade mdlým čelem s mělkou vráskou.
,,Prej se jí v hlavě brouci honěj!''
Však pouze v duchu končí s láskou,
když nebyla dost dobrá pro něj.
Přečteno 387x
Tipy 24
Poslední tipující: ludmil, HonzaJ, Pevya, kikis, hanele m., zenge, subrtka, hašlerka, enigman, harmony, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)