Jednota bratrská
Anotace: ohlas starých písní Karla Kryla - v novém významu.
život je pln různě vystupňovaných odstínů šedi
na některých schodech kostela nevidomé dívky sedí
do ušních otvorů jim vedou dlouhé kabely od sluchátek
a ruce jsou mozolnaté otvíráním bratříčkových vrátek
(teď po revoluci se vrátka pouze otvírají
a v obchodech plno šťáv, mlék, sladkých hroznů mají)
této době schází pouze Jednota bratrská
(nikdo se neodvážil provést syntézu)
této době schází pouze bratrská Jednota
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: Koskenkorva, al-pacino, harmony, Monthy Tamah
Komentáře (1)
Komentujících (1)