Mrzne
Země mrsné, s ní též já,
i srdce mé pomalu umrzá.
Mrzne komora, mrzne síň,
řek si mi lásko, já tě opouštím.
Mé křehké rety praskají,
na svůj konec se chystají.
Má aorta se stahuje
a život s ní se vzdaluje.
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba, harmony
Komentáře (1)
Komentujících (1)