Nikam neutíkej. Co se vleče, neuteče. Taky se zastav
a popadni dech. Možná ti někdo bude dýchat po zádech.
12.10.2009 11:33:00 | jehlaspichlas
Sám před sebou člověk neuteče, stará pravda, kterou jsem od tebe slyšel mocxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.
Nevím, podle mě je lepší se otočit proti a proklestit si cestu. Někam před sebou utečeš, ale stejně by ses měla nakonec vrátit sama k sobě. A to potom může bejt zatraceně daleko, já bych šetřil kroky.
Znáš se ;-)
07.10.2009 21:42:00 | Dračičák