Anotace: ňáká večerní disharmonie /3.10.09/ + + + potají věnováno doživotnímu věřiteli ~J~
až do konečků prstů
a mantinely jsou úhořími tlamkami
které nikdy nezalapou po dechu
ale každý pochopí tu tmu
která tvrdí ne, existuje
také jiná chvíle
. . . . které nerozumím
je plná zvuků hroznů a mlh
které odráží zvuky nepřítomných
. . . . . . . . dávno
nechci
ST,smekám a klaním se s nejvyšší úctou,sobě vlastní,příteli poezie :-)
19.12.2009 22:26:00 | susana načeva