touha
Anotace: touha dvou lidí, kterým není přáno být spolu
Chladná jako kámen
a přitom roztoužená
dotknout se a zhoří
jako papírová loutka....
Proč loutkou by se měla stát,
když kámen svou krásu má.
Proč loutkou být
i kámen může snít.
proč zhořet,
když žár je víc.
Pojď blíž a uvidíš.
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: Miroslav Možný
Komentáře (0)