Útulný Domov-,,OMNIA VINCIT AMOR" :-)))
Anotace: ....Vím,že jsem já a naše děti pro Tebe vším,tak jako Ty pro Nás....
Jak malá holka snící o svém princi,
jenž dávno překročil můj práh.
Milé koťátko,co změní se ve lvici,
když si to budeš přát. :-)))
Královna z pohádek co dobro rozdává
a svou láskyplnou náruč,Tobě i dětem dává.
Jak bohyně Afrodité,jež Lásku a krásu má.
Domů rád se vracíš neb víš,
že jsem tu já a čekám,až se vrátíš.
Děti skotačí a smích se rozléhá,
do každého koutu v našem bytě.
Když vejdeš do dveří,děti přivítají Tě hbitě.
Pak políbíš mne a já jsem šťastná,
neb vím,že je to LÁSKA KRÁSNÁ. :-)))
Ve Svých dlaních držím Ty Tvé
a domov náš je místo velmi útulné.
Smyslnost a Radost je toho součástí,
vůně svíček a hračky dětí,to vše umocní.
,,Náš Domov je Chrám protkán energií lásky,rozkoše a harmonie.´´
KW
Přečteno 447x
Tipy 12
Poslední tipující: Kapka, wigi.sama, Házté, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, nejsembásník, hašlerka, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)