ale kdo má hroší kůži
dovede vnímat tu růži?
a taky: má potřebu dát?
pak ho budu mít rád...
dobrý. milá takova...m
02.12.2020 20:23:47 | mapato
Nikdo nás neurazí, urazíme se vždy sami, když hlupákovi dáme za pravdu.
21.10.2009 20:44:00 | strawbery
Ani hroší kůže není bez emocí
Být nad věcí nejde v mnoha případech
Pocity se střídaj stejně jak den s nocí
hlupák je jen příboj, co olízne břeh...
21.10.2009 20:13:00 | šuměnka
Někdo pravil že nejhorší je srážka s blbcem....s tím člověk nic nenadělá vždy se někdy ...někde s nějakým
potká. Hezky napsáno ST.
12.10.2009 16:20:00 | Acham