slečně E
Pozdní nocí hledám tě
své dechem obnažené paže
ukrývám za mlhovým závojem
pouličních lamp.
S tichou bázní
roztínám tmu
těžko už přistihnu
tvé vroucí modré oči.
V záři padající luny
na tmavé obloze-jizvené setbou hvězd
zmoženy rozumem
odcházejí mé sny.
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Erča
Komentáře (1)
Komentujících (1)