Kdo chce mít starost na 50 let, ať zasadí strom. Kdo chce mít starost na celý život, ať vychová člověka...tos mi touhle ňamkou připomněl, je to sice delší ale tyto dvě starosti stačí :-)
14.10.2009 20:51:00 | Chancer
hukot vlastních vin....
brána k moři zalitá sluncem
však plná pavučin....
______________________________
přeji příjemný úklid a až Tě přestanou ty pavučiny oblepovat....joooo to uvidíš :))
14.10.2009 11:43:00 | Noc17