Anotace: ...chutná? ...o lásce jinak ...
Chtěl jsem ti to okomentovat hlubokou myšlenkou, ale napadají mě jen čuňárny, tak do komentů raději ani nepolezu...
21.10.2009 15:20:00 | Aťan
..strach..to je pěkně poťouchlej bojovník..
..zkoumá výzbroj protivníka..
..zkontroluje brnění víry..(zda někde není ďurka)..
..mrkne na štít naděje..(jestli je dost pevný)..
..i na zbraň..jménem láska.. :-)
20.10.2009 22:09:00 | isisleo
poctivě našlapaná poezie..-)
každý den lížu sebelásku,
každý den zvracím strach..
17.10.2009 14:26:00 | trenérka
Přenesl se na mě strach. Snad jsi tam....
raděj nedomyslím.
Je to dramatická báseň-jedna báseň.
15.10.2009 21:27:00 | s.e.n
musím se omluvit, že přilákal mě název především!
náš technik totiž velmi rád tu větu lidem říká
když nefunguje internet, tak prostě sdělí jim:
teď "lízněte si" trafa Vašeho, by věděl, kde závada vzniká :o)
15.10.2009 21:17:00 | šuměnka