Anotace: když sebe mám dost, málo jí, chci vypsat se z paranoii... a v práci hledám zlato s kamenem mudrců
Sbírka: Symboly a čáry
pravda..nemám ráda dlouhé věci ale u tebe si vždycky počtu s chutí..a dneska s takovým podivným bodnutím pod žebry, moc smutný to je
08.11.2009 00:28:00 | kokeš od pana krbce
Napadlo mě slovo „přerod“ – nemusí to znamenat nic … ale i nic nakonec může znamenat všechno… : ) (jinak, celé je to mocné, jak umíš obléct slova do příběhů, dát jim nesmrtelnost… s lehkostí orla, skvostně nataženého pod podzimním nebem (peří, maso a všechno ostatní v bezchybné formaci těla), a pak jediným pohybem křídel… střemhlav – až do hlubin, kde se ne-zřídka můžou potkat duše…)
21.10.2009 14:44:00 | Myška
Souhlasím s pány pode mnou, akorát nepiji kávu ale čaj..efekt však zůstává podobný :-)
18.10.2009 15:03:00 | Chancer
....gabkin to napsal moc krásně...já přidám ráno jsi jako káva sedmého řádku prosluněného kopce Jávy....a večer...hm...červené těžké...Golden Khaan PINOTAGE...tenhle typ Tvých básní ...řeknu to zcela nepoeticky..miluju :o)
17.10.2009 19:41:00 | Noc17
Před pár lety byl mým oblíbencem Václav Hrabě.Dneska,během čtení ,,Zřídka" jsem si na něho po dlouhé době vzpoměla.Ne snad,že byste psali totožně,spíš je to tím,že mě oba pokaždé dostanete.ST!
17.10.2009 11:46:00 | Zefi