ležet a koukat
na zeď
na zeď vlevo
na zeď vpravo
ležet a nevidět
zeď
zeď vlevo
zeď vpravo
ležet a prohrábnout si
varlata
sem
a tam
ležet a koukat
na zeď
na zeď vlevo
na zeď vpravo
sednout a otočit se
vidět
za sebou zeď
bílou
jako stěna
ležet a koukat
na strop
lustr
ležet a cítit
plyny
ze střev
ležet a nevědět
kde jsi