Vyzvání klekání
Vyzvání klekání
co zní jak umíráček,
smrtka se naklání
pro z hnízda spadlé ptáče,
není tu omylem
ve městě opilém
a pitím otupělém,
kde lidství umírá
a rodí se z něj stádo.
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: nývlt, susana načeva, Lucije, Lemurkata, Franti
Komentáře (2)
Komentujících (2)