Dva motýli
Anotace: ..tak křehcí v podzimním chvění.
Jak dva motýli
na špičce pyramidy si hrají
v odrazu nožů slunečných
pod ocelovým nebem uskutečnění,
tak sis to přál.
Jako dva motýli,
ti mléční andělé s křehkými křídly
se věčně radují
pod nebesy slz.
Jako dva motýli,
jimž křídla osud upálil
nad plaménky trestu.
Jako dva věční hledači
v kuklách z antracitu
v železném objetí
se drtí.
Přečteno 359x
Tipy 10
Poslední tipující: Badya, Shnecek, Kapka, Lioness, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)