V touze uprchnout
Anotace: noc je noc a den je den no a ten i ten-
Vzduch plný popela
proťala stuha bílého křídla
rozhrnula mrak co halil zemi a-
Lidi děsí elektřina v blescích
tanky tančí na nároží
země se třese strachem
Mě-
To bílé křídlo
smutná stuha labutí silou bije sténající vzduch
Vzduch mých snů
Vzduch mých šedivých podvečerů
mokrých dní
studených rán
Probouzet se s křikem před očima bílo v uších-
Slyšíš taky to šumění? To vzdychá vzduch
šikanovaný bílou perutí
trýzněný ranami
zraňovaný šílenou zběsilostí-
Zběsilostí mých snů
Přečteno 332x
Tipy 15
Poslední tipující: Anežka, Jiparo, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Psavec, labuť, Mbonita, pájaa, nejsembásník, Kapka, páááááááá, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)