NAPIL JSEM SE Z KALICHU
***
Zastavil jsem rozlet
chtěl smeknout
mé prosté vlasy
před tebou
kloním hlavu
pro množství klobouků však
nelze pokleknout
tak stojím a koukám
koukám ti do očí
má slova bereš za ruku
svou rukou
ohnuté necháváš za sebou
já s tebou smekám životu
vyrval tě nahou
pro lásku
z davu
pro mne kouzelnou
děkuji ti
náhodo … ne náhodou
napil jsem se z kalicha
***
Přečteno 321x
Tipy 44
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, vandule, Zefi, batůžek na motorku, Churry, P.P.S., Íá, enigman, strawbery, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)