Tohle se moc povedlo, dokonce já "skrblík" dám zasloužený ST...
Já tam byl s Tebou!
Já jel tenkrát do Bombaje,
myslím na prvního máje,
možná jsi mě viděla
a znát ses ke mě styděla,
vozili Tě hezky v káře
mě vsadili do trakaře
a z prohlídky okolí
mám na zadku mozoly.
06.11.2009 19:18:00 | zzlatý
Rozvolněná, příjemná... no zkrátka pohodová pro podvečerní čtení... díky :o)
31.10.2009 19:44:00 | labuť
Krásna,spevná melodická..originálne a zasnená....moja melancholickosť ma už nudí
31.10.2009 19:29:00 | Terulienka
tak to je fakt výstižně popsanej pocit :) dneska nemám fantazii na to psát zajímavý komentáře
31.10.2009 15:42:00 | DIDADA