Co chci
Anotace: Kéž by to tak bylo možné..
Chci doplout až k místu, kde nic není.
Tam, kde není bolest, smutek ani utrpení.
Tam, kde všechny rány na srdci
Zhojí pouhý úsměv na líci.
Chci tam zůstat až na věky věků,
Nevrátit se sem, do všech těch zmatků.
Sem, kde není nic, co nám prospívá
Jen to, co životu dech ubírá..
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: WerunkaaXD, Neldor
Komentáře (0)