* ; * V žertu * ; *
Anotace: * V práci občas "blbnem" *
;__;__;__;__;__;__;__;__;__;__;
__ * Občas kluci popichujou * _____
__ * Jsi už dědek starej *_____
__ * Oni ještě netuší * _____
__ * Že do hnízda si kálej * ___________
__ * Huba by Ti neupadla * _____
__ * V žertu říkám "zmetku" * _____
__ * Přijde doba budeš rád * _____
__ * Za dobrý, "v letech dědku" *_________
;__;__;__;__;__;__;__;__;__;__;
Komentáře (3)
Komentujících (3)