Anotace: ehm, pro nikoho konrétního... možná časem až se někdo takový objeví =o))
Ano,prince- třeba ten Malý od Exupéryho.To je pak super romantika pro Ilču:)))
25.03.2010 20:53:00 | ilona
Áno,na niečo podobné čakáme všetci/všetky. Škoda,že si sa s rýmami trochu viac nepohrala,ale inak svieža báseň :)
13.03.2010 21:39:00 | Terulienka