Stařenka
Anotace: ...Babička by měla dnes svátek ....ne,nebyla Karel...
Moje milá Stařenko,
jak jen mi je smuténko.
Smuténko po tvé dlani.
Smutno po Tvém povídání.
Jak jen tíží duši mou
ta prázdnota,
to bludné ticho,co víří tmou.
Někdy bych chtěla zmizet za Tebou .
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Zefi, bellacomp, Lioness, nejsembásník
Komentáře (3)
Komentujících (3)