Dešťová vzpomínka
Třesou se mi ruce
...
Tam v ulici upitého smutku
v kovových řasách okapů
pod deštníkem
čtoucí v myšlenkách
svého nitra
když stála jsem
s rozvázanou tkaničkou
(sotva by někdo uvěřil)
držela jsem v rukou
kovový atribut
deště
a v rukou ještě hřál
Tvůj dotek
(sotva bys uvěřil)
u zábradlí
s hlasem až hluboko
v břiše
a třesoucíma se rukama
čekala jsem
v dešti na autobusáku
...
abych Tě mohla
aspoň jen na chvíli
spatřit
Přečteno 266x
Tipy 19
Poslední tipující: lexus, B.a.r.b.a.r, Jana M., harmony, enigman, Květka Š., Petbab, Psavec, Zefi, Zpátky, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)