Vymytost č.ll
Chtěla bych mít štíhlý pas
oči jako pomněnky
krásný lesklý vlas
Zahnat všechny myšlenky
na zdravou stravu
na pevná prsa číslo dvě
Copak trojky nejsou v právu
A pět kilo navíc
nebourá snad svět
Je mi z toho nanic
že nejsem dokonalá
pro žádného
že má krása neskonalá
nemá na Miss zaděláno
Plochý Twiggy
si strčte někam
radši před čokoládou smekám
A mějte nás radi
takové jaké jsme
nebo se jděte
zakopat do země
Přečteno 308x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Matty09, Flamy, CORONATION, labuť, enigman, Květka Š., Stoneman
Komentáře (2)
Komentujících (2)