Anotace: Vyštrachala jsem něco, co jsem vyplodila již dávno. Musela jsem udělat remake, aby vás z té hrůzy nezastihla srdeční příhoda.(Bylo to věnováno přítelkyni, již jsem dlouhý čas neviděla a stýskalo mi po ní, neboť byla v onen čas jediná, kdo mi rozuměl.)
Vítej na Liter.cz!
Ať už blízko, či daleko... vždy nande se někdo, něco... kdo, co bude nám chybět.
07.11.2009 19:42:00 | NikitaNikaT.