zakázaná láska
Zakázaná láska
Jsi zakázaná láska,
přesto toužím tě chvíli mít,
marně můžu doufat,
že o tobě přestanu ve dnech snít.
*
Já probuzena k žití
stejně cítím prázdno v sobě,
nehodlám ti říct,
že moc mi chybíš v téhle době.
*
Žiješ svůj život,
já jsem jen jednou z mnoha,
trápím se tajně,
nechci být důvod, proč vzít roha.
*
Jsi krásnou představou,
na kterou myslím bez ustání,
básníkům přináší,
vzletnost veršů při něžném milování.
*
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: Mraveneček, Psavec, boomslang, její alter ego, labuť
Komentáře (0)