Mám toulavou..
Anotace: jako každý podzim, když sychrovo přijde...
Náladu toulavou...
Mám...
Prásknout tak do bot - vale městu
obejmout dlaní prašnou cestu
přivonět k hroudě oranice.
Potok svou dlaní pohladit
modrou že nebi tajně krade
v červáncích slunci na západě
říci že ho mám rád.
Pro trnku svoje zkřivit ústa
šípkový trn si najít v paži
ranní když mrazík nedoráží
rozvázat šátek kolem krku.
Náladou toulavou..
Mám..
Obléci blata svetrem z mlhy
spočítat dešti v loužích kruhy
dál krajem cestou svoji jít.... :-)
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Taog, Nút, kleopatra.sedma
Komentáře (3)
Komentujících (3)