Opravdu to nemá chybu ale Weylin má taky svou pravdu. Je to výstižné. Pěkně sepsané
25.11.2009 23:10:00 | Seanko
Kdyby jsi se smrti opravdu nebála tak by jsi to nikde nepsala protože by tě to vůbec nezajímalo..Ale ve skutečnosti se člověk smrti opravdu nebojí,protože jí nezná a nemůže se bát něčeho co nezná.Bojí se jen své představy smrti a taky že ztratí to co zná-vědomí sebe,rodinu,majetek apod..
11.11.2009 08:40:00 | Weylin