srdce jako skála
pevné si připadalo…
Však stačilo tak málo
tu v krku bylo
slzy jen na krajíčku
Jo jo...tohle taky znam... :o(
12.11.2009 10:57:00 | Veru
Otvírám náruč svou
chceš li mi kytičku dát
dej mi prosím
Pampeliškovou
Tak nějak hodně teď
mám ty kvítky v duši
nebo si možná
myslím jen
že ty Pampe...Lišce
zkrátka sluší
:o)))
11.11.2009 22:52:00 | Nút