Anotace: ...tak po dlouhé době básnička=) Psali jsme ji s Obyčejným básníkem, resp. s neobyčejně skvělýýýým básníkem=):) a moc moc mu kujuuu:) Tak snad se bude líbit=)
moooc moc moc peknoucky =) maji ty si takova sikulka =) ja te proste obdivuju =)
26.11.2005 18:15:00 | Světluška =)
Je to spíš tvoje básnička, protože bez tebe by nikdy nevznikla, ale myslím, že se nám povedla :)
Obyčejný básník
25.11.2005 22:01:00 | Obyčejný básník