Čirá voda
Čirá voda
Pár úsměvů nestojí nic,
bez ptaní je můžeš dál dát,
ve sněhu září červená líc,
láska jednou bude tě hřát.
*
A ty čekáš na svou chvíli,
v tvých očích zrcadlí se cit,
něco získáš vlastní pílí,
co chceš jednou budeš i mít.
*
Teplý čaj hřeje jen tělo,
když hezký kluk pozve tě dál,
čekáš víc, to by se mělo,
v čiré vodě nehledej kal.
*
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: nejsembásník
Komentáře (0)