Pitomej čas
Anotace: Tato báseň vznikla když jsem se trošku zamyslela nad ironií času. Za komentáře budu velmi vděčná :)
Zase nic nezvládám,
zbraně své pokládám...
nechci se o čas bít,
snad jen ho více mít...
...pitomej čas...
Škoda, že nejsou hodiny,
které nesčítají vteřiny...
ručička zdechla by ve své tratě půli
a jen a jen mou dobrou vůlí
skočila o pár milimetrů dál...
...čert aby ho spral...
...pitomej čas...
Škoda, že žádný mrazák čas nezmrazí
a pádem z okna jen na beton narazí...
Ničeho nebude, co by ho zrušilo,
i kdyby o to snad celé lidstvo prosilo...
...pitomej čas...
Tak je tu zas...
pitomej čas...
...zas musím domů jít...
Odbila devátá...
na rány záplata...
půjdu spát...
O Tobě si nechám zdát...
...celou noc...
...aspoň tak hodin šest...
...tolik času...
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Lissa, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)